Academy of professional development in Advanced Aesthetic; Filler, Botox, Mesotherapy, laser, carboxytherapy, ultrasound, radiofrequency.

 

 

Botox & Filler Training 

Mundesia me e mire qe te pergaditeni profesionalisht te ofroni ne klinikat/ qendrat tuaja sherbimet me te kerkuara ne vend si: mbushja e buzeve, mollzave; aplikimi i mesotherapy, rimodelim i hundes, mjekrres; eleminim i rrudhave, ngritje e vetullave etj etj, dhe te merrni diplome te akredituar nderkombetarisht.

Kjo mundesi ofrohet nga Miliona Aesthetic Intraline , Dermals

Koha: 24, 25, 26 Gusht 2018 ne Sirius Hotel nga ora 09:00-17.00.

Pjese teorike dhe praktike!

 

CPD UK Accredited Intraline advanced Hylauronic Acid training course

 

BOTOX training course